آداب مهمانی  عرفی نقل از خانم گلرخ ثریا

گلرخ ثریا: ایام عید پر است از مجالس مهمانی، و این مهمانی‌ها هم مثل هر مجلس دیگری، خوب‌شان خوب است و بدشان بد.

یک مجلس مهمانی خوب، درست مثل یک سکه دو رویه است که هم مهمانانش آداب مهمانی را خوب بلدند، هم میزبانانش آداب میزبانی را. شما با این آداب چقدر آشنایی دارید؟

مهمان خوبی باشید

1 -‌تشکر یادتان نرود:
تشکر از میزبان به خاطر پذیرایی‌اش ضرورت دارد. این کار را می‌توانید در پایان مهمانی انجام بدهید. اما روش بهتری هم وجود دارد؛ می‌توانید فردای مهمانی به میزبان تلفن بزنید و به او بگویید فقط زنگ زده‌اید بابت تشکر از پذیرایی دیروز؛ همین.

 

 

2- سرزده نروید مهمانی:
ایام عید، بازار مهمانی و دید و بازدید حسابی داغ است. پیش از این‌که به قصد مهمانی از منزل خارج شوید، تلفن بزنید و از حضور میزبان در منزل و از آمادگی‌اش برای پذیرایی از شما اطمینان حاصل کنید. شاید مهمانان زیادی در منزل میزبان حضور داشته باشند و او موقع پذیرایی به زحمت بیفتد.

3- سر وقت بروید :
اگر قرار گذاشته‌اید زمان معینی به منزل میزبان بروید، دیر نکنید. زود هم نروید در روز‌های شلوغ عید، هر خانواده‌ای برای خودش برنامه‌ریزی فشرده‌ای دارد و تأخیر شما ممکن است برنامه یک جمع را مختل کند.

 

 

4- گپ بزنید، بحث نکنید :
وقتی دور هم نشسته‌اید، احتمال این که بحث‌های متنوعی درباره مسائل اجتماعی، سیاسی، شخصی و... پیش بیاید، زیاد است. فراموش نکنید که شما مهمان‌اید و مجلس مهمانی جای بحث و جدل نیست. به یک گپ خودمانی بسنده کنید و مجلس مهمانی را به میدان جنگ تبدیل نکنید. از این فرصت برای تازه کردن دیدار‌ها و لذت بردن از مصاحبت همدیگر استفاده کنید و خودتان و اطرافیانتان را با بحث‌های آنچنانی‌ خسته نکنید.

5 - به میزبان کمک کنید :
خوشبختانه بیشتر خانم‌های ایرانی، این کار را خوب بلدند. به میزبان در امر پذیرایی کمک کنید: موقع چیدن میز غذا، مرتب کردن آشپزخانه بعد از صرف غذا و شست‌وشوی ظروف. با این کار، نه تنها به میزبان کمک می‌کنید، بلکه فرصتی پیدا می‌کنید تا رابطه‌تان را هم صمیمی‌تر کنید و احیانا چیزهای جدیدی هم یاد بگیرید.

6 - شنونده خوبی باشید :
توی مهمانی، دائم از خودتان تعریف و تمجید نکنید و به همان میزان که صحبت می‌کنید، به دیگران هم اجازه صحبت بدهید و خلاصه این که شنونده خوبی باشید.

7 - گاهی به ساعت نگاه کنید:
گه‌گاه، نگاهی به ساعت‌تان بیندازید. ساعات بعد از صرف شام، جان می‌دهد برای گپ‌های طولانی، ولی حواستان باشد که این گپ‌ها خیلی هم به درازا نکشد. گاهی میزبان قرار است صبح روز بعد برود سر کارش یا برنامه مسافرتی در پیش داشته باشد و به خاطر رودربایستی‌ با شما حسابی به زحمت بیفتد.

8 - غم و غصه‌تان را با خودتان نبرید :
وقتی به مهمانی می‌روید، غصه‌هایتان را در خانه جا بگذارید حتما. مهمانی جای خوبی برای طرح مسائل و مشکلات نیست. مسلما میزبان هم مثل شما مشکلات خاص خودش را دارد. یادتان باشد که این دید و بازدیدها قرار است فرصتی باشند برای شاد بودن و فراموش کردن گرفتاری‌ها.

9- یار کمکی ببرید:
گاهی شما به یک مهمانی دعوت می‌شوید، ولی بیشتر آدم‌های حاضر در آن مهمانی را نمی‌شناسید. خلاصه این که گاهی برایتان سخت است به تنهایی با فضای یک مهمانی کنار بیایید. این‌جور مواقع می‌توانید با کسب اجازه از میزبان، یکی از دوستانتان را همراه خودتان ببرید مهمانی تا تنها نمانید. ولی این را هم فراموش نکنید که نباید تمام زمان مهمانی را فقط با دوستتان بگذرانید. از این فرصت می‌توانید برای آشنایی با دوستان جدید هم استفاده کنید.

10- حواستان به بچه‌ هم باشد:
اگر بچه‌های شیطان و باهوشی دارید که از فرط باهوشی دلشان می‌خواهد از همه چیز سر در بیاورند و از در و دیوار بروند بالا، حتما هوایشان را داشته باشید. به هر حال آن‌جا خانه خودتان نیست و احتمالا قواعد و قوانین خودش را دارد.

به فرزندتان اجازه ندهید تمام کار‌هایی را که در منزل انجام می‌دهد، بی‌توجه به ملاحظات منزل صاحبخانه انجام بدهد. بهتر است پیش از رفتن به مهمانی، با کوچک‌ترها صحبت کنید و توجیه‌شان کنید که مهمانی یعنی چه.  اگر هم احیانا حرف‌هایتان اثر نکرد و کودک شروع کرد به شیطنت و به هم ریختن منزل صاحبخانه، بی‌خیال نباشید و او را منع کنید. این ایده را که بچه باید از همه چیز سر در بیاورد، لااقل وقتی که مهمان‌اید، فراموش کنید.

11 -گاهی به فکر هدیه باشید:
خب، اگر برای اولین بار است که دارید به منزل میزبان می‌روید، رسم است که دست خالی نروید؛ به ویژه اگر میزبان تازگی‌ها نقل مکان کرده یک منزل جدید یا احیانا اتفاق خوشایندی برای خود میزبان یا خانواده‌اش افتاده، مثلا بچه‌دارشده، یا پسرش کنکور قبول شده یا... و البته توجه شما مهم‌تر از نوع هدیه‌ای است که می‌گیرید. گاهی حتی یک گلدان گل یا یک جعبه شیرینی واقعا جواب می‌دهد.

 میزبان خوبی باشید

1- خوشرو باشید و سخت نگیرید
اگر لیوان شربت توی دست یکی از مهمانان بلغزد و رومیزی زیبایتان لک شود، چه کار می‌کنید؟ عصبانی می‌شوید؟ اگر می‌خواهید میزبان خوبی باشید، این راهش نیست. باید به خودتان نهیب بزنید که این اتفاق قطعا ناخواسته بوده و نگذارید مهمانتان در خجالت‌ و شرمندگی بماند.

زود رومیزی را عوض کنید، همه چیز را عادی جلوه بدهید و صحبت را به سمت و سوی دیگری بکشید یا حتی از در خنده و شوخی وارد شوید و بگذارید همه حاضرین به آسانی از کنار ماجرا بگذرند. اگر می‌خواهید میزبان خوبی باشید، راهش این است. فراموش نکنید که این لحظه‌های با هم بودن بر نمی‌گردند.

2 -مهمانانتان را متناسب دعوت کنید
بهتر است کسانی را به یک مهمانی واحد دعوت کنید که از نظر سن و سال، تحصیلات، موقعیت اجتماعی و سایر ویژگی‌های اینچنینی با یکدیگر هماهنگ و همگن باشند. این‌طوری، هم مهمانانتان بیشتر احساس راحتی خواهند کرد، هم خودتان بهتر می‌توانید مجلس را اداره کنید.

3 -بچه‌ها را از قلم نیندازید
معمولا در مهمانی بزرگترها، بچه‌ها مظلوم واقع می‌شوند. میزبان خوب به بچه‌های مهمانانش هم فکر می‌کند. کودکان را می‌توانید با روش‌هایی آسان و ارزان سرگرم کنید. مثلا می‌توانید چند بازی گروهی تدارک ببینید و از بچه‌های حاضر در مهمانی بخواهید با نظارت خودتان در آن شرکت کنند و در پایان هم به آن‌ها جایزه بدهید. اگر خوراکی‌های مورد علاقه بچه‌های میهمانتان را هم بشناسید، که چه بهتر. می‌توانید راحت‌تر خوشحال‌اش کنید.

4 - بابت هر هدیه‌ای تشکر کنید
به هر مناسبتی اگر مهمانان برای شما هدیه‌ای آوردند، هر چقدر هم که هدیه‌شان نامتناسب، ساده یا ارزان بود، شما به عنوان یک میزبان خوب فقط باید به انگیزه مثبتی توجه کنید که در پشت هدیه دادن، پنهان است. حسابی تشکر کنید و هدیه را با روی باز بپذیرید.

5- شهرتان را معرفی کنید
اگر اهل یکی از شهر‌های تاریخی ایران مثل اصفهان یا شیراز باشید، احتمالا عده‌ای از اقوام و آشنایانتان تعطیلات عید را به شهرتان می‌آیند و شاید چند روزی را هم در منزل شما بگذرانند. مناطق دیدنی شهرتان ممکن است برای خودتان عادی شده‌ باشد، ولی مهمانان‌ شما مسلما شور و شوق زیادی برای بازدید از همان مناطق دارند. با خوشرویی راهنمایی‌شان کنید و فهرستی از مناطق دیدنی شهر را در اختیارشان بگذارید و اگر از خودتان هم تقاضا کردندکه به عنوان راهنما همراه‌شان بروید، نه نگویید.

می‌توانید عید بانشاطی داشته باشید اگر...


محققان کانادایی می‌گویند 77 درصد از آدم‌های مضطرب و افسرده، اضطراب و افسردگی‌شان در روزهای تعطیل بیشتر می‌شود. زودرنجی، کم‌خوابی یا بی‌خوابی، سردرد و دردهای عضلانی پراکنده و همین‌طور غوطه‌ور شدن در افکار تلخ و مأیوس‌کننده، همگی از نشانه‌هایی هستند که در این روزها ممکن است بیشتر به سراغتان بیایند. آگاهی و استفاده از توصیه‌های انجمن سلامت روان کانادا برای پیشگیری از بروز این علائم، خالی از فایده نیست. شاید به کارتان بیاید.

1ـ انتظاراتتان را تنظیم کنید
انتظار نداشته باشید که روزها یا هفته‌های تعطیل، هیچ فراز و نشیبی نداشته باشد و نشاط و شادابی خودتان و اطرافیانتان فوق‌العاده باشد. به هر حال، اطرافیان شما هم مثل خودتان، هرازگاهی ممکن است حال و روز خوبی نداشته باشند و ناراحت یا بی‌حوصله باشند. همیشه در این مواقع، به آن‌ها حق بدهید و سعی کنید با درک کردن شرایطشان به آن‌ها کمک کنید کم‌کم از این حالت بیایند بیرون. دنیا کوچک است. به‌زودی، زمانی می‌رسد که شما هم در چنین موقعیتی قرار می‌گیرید و آن‌ها همین کارها را برای خودتان خواهند کرد.

2ـ فرو بروید در دنیای بچه‌ها
همبازی شدن با کودکان یکی از توصیه‌های مؤثر برای چشیدن طعم شادابی و نشاط است. دویدن و جست‌و‌خیز کردن با کودکانی که در خانواده خودتان هستند و یا در این روزهای تعطیل مهمانتان می‌شوند، می‌تواند به کاهش اضطراب و افسردگی‌تان کمک کند. ضمنا روزهای تعطیل برای سالمندانی که در انتظار نوه‌ها و فرزندانشان هستند، واقعا کسل‌کننده و ملال‌آور است.

توصیه می‌شود دست کودک یا کودکانتان را بگیرید و همراه آن‌ها بروید منزل پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ. با این کار، می‌توانید هم نشاط را به خانه آن‌ها ببرید، هم زمینه‌ای فراهم کنید برای کاهش استرس‌های خودتان و افزایش شادی و نشاط بچه‌ها.

3ـ اولویت‌‌هایتان را یادداشت کنید
در روزهای پیش از تعطیلات و همچنین در خود روزهای تعطیل، ممکن است کارها و گرفتاری‌های زیادی داشته باشید. برای آن‌که دچار سردرگمی نشوید، توصیه می‌شود کارهایتان را به ترتیب اهمیت، اولویت‌بندی و یادداشت کنید. مثلا ببینید از میان خرید کردن و نظافت خانه و فرستادن پیام تبریک و دید و بازدید با اقوام و آشنایانتان، کدام‌یک برای شما بیشتر اولویت دارد؛ آن‌وقت به همان ترتیب، کارهایتان را بنویسید و اقدام کنید به اجرای نوشته‌تان.

4ـ شرح وظایف را معلوم کنید
برای ایام تعطیل، بد نیست یک جلسه خودمانی با اعضای خانواده‌تان ترتیب بدهید تا وظایف را بین اعضای خانواده تقسیم کنید. مثلا خواهر یا همسرتان می‌تواند تهیه غذا را به عهده بگیرد، برادرتان می‌تواند خریدهای خارج از منزل را انجام بدهد، پدرتان می‌تواند هدیه‌ها را کادوپیچی کند و شما هم می‌توانید وظیفه دیگری مثل ساکت کردن بچه‌ها یا نظافت منزل را به عهده بگیرید.

5 ـ طعم آرامش را بچشید
یک تمرین آسان: هرازگاهی با خودتان خلوت کنید و به خودتان استراحت بدهید، عضلات بدنتان را شُل کنید، نفس عمیق بکشید و سعی کنید طعمِ این حس را بچشید که ریه‌هایتان دارد از اکسیژن پُر و خالی می‌شود. برای خودتان، لحظاتی را کنار بگذارید که در آن لحظات، بتوانید کارهای مورد علاقه‌تان را انجام بدهید؛ مثلا موسیقی دلخواه‌تان را گوش کنید، ورزش کنید، نقاشی بکشید و... تعطیلات، زمانی است برای استراحت جسم و روح و تجدید قوا برای بازگشت به یک زندگی پُرازدحام. از این فرصت، خوب استفاده کنید.

6 ـ حساب جیبتان را داشته باشید
بی‌پولی در تعطیلات یکی از شرایطی است که آدم را فرو می‌برد در استرس و نگرانی. اگر برایتان مقدور است، پس‌انداز کافی برای ایام تعطیلات کنار بگذارید و پولتان را در این روزها با برنامه‌ریزی خرج کنید. بی‌حساب و کتاب خرج کردن در روزهای اول تعطیلات موجب می‌شود در روزهای آخر، کفگیرتان به ته دیگ بخورد و دچار اضطراب شوید.

7ـ هدیه بدهید
تهیه هدیه برای کسانی که دوستشان دارید، یکی از راه‌هایی است که به شادتر شدنتان کمک می‌کند و یک  سرگرمی دوست‌داشتنی است برای روزهای تعطیلات. تلاش کنید بفهمید اعضای خانواده‌تان یا دیگر آدم‌های مورد علاقه‌تان چه چیزی کم دارند یا به چه چیزی خیلی علاقه دارند، تا همان را تهیه کنید و به‌شان کادو بدهید.

اگر خانواده کوچکی دارید و می‌توانید برای غریبه‌ها هم هدیه‌ای تهیه کنید، این فرصت را از دست ندهید؛ بیماران بستری در بیمارستان‌ها، نیازمندان، همسایگان و... به طور کلی، هدیه دادن به آدم‌های نیازمندی که انتظار دریافت هدیه از شما ندارند، به شادتر شدن خودتان و شادی آن‌ها کمک می‌کند.

 

8ـ تمرین کنید شاد باشید
شاد بودن، شوخی و خنده با دیگران، لطیفه تعریف کردن، انجام بازی‌های شاد و دسته‌جمعی، تماشای فیلم‌های خنده‌دار و توصیه‌هایی از این قبیل در روزهای تعطیل، جواب می‌دهد. هم انرژی مثبت خودتان را شارژ می‌کند، هم به اطرافیانتان طراوت و سرزندگی می‌دهد.

این وب سایت یک رسانه بر خط غير اختصاصي است، که اشخاص می توانند از این وب سایت نشانی ایمیل خوب و یا ممتاز خریداری نمایند. همچنین می توانند از 69 وب سایت دیگر از وب سایتهای دفتر کل ایمیل ملا نشانی ایمیل خوب و یا ممتاز خریداری نمایند. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت یاالله مراجعه فرمایید.

https://yallah.ir/ وبسایت یاالله دفتر کل ایمیل ملا. جهت ملاحظه کلیک فرمایید.

https://www.mulla.ir/ راهی به سوی هفتاد وبسایت از دفاتر ملا جهت ملاحظه لمس یا کلیک فرمایید.



تماس با ما، خرید ایمیل ممتاز و رمز محتوای محافظت شده ۷۰ وبسایت از دفاتر ملا


:آنچه در این ادامه می یابید<<<

مهمترین وبسایتها، نحوه خرید ایمیل و خرید رمز مطالب محافظت شده، شماره حسابهای بانکی، آمار فضای مجازی، ساعت کار، تلفنهای ثابت، تلفنهای همراه، سامانه پیامکی، دیدارحضوری، نشانی ما، پیام رسان بله، ایمیلها و تیکت که مربوط به وبسایتهای ما هم می باشند.

ابتدا: نشانی اینترنتی مهمترین

وبسایتهای دفاتر ملا.

>>> ۱- وبسایت (مُلا دات آی آر) http://www.mulla.ir که نامی است کوتاه و نوشتن آن آسان است من آن را راهی به سوی وبسایتها و وبلاگهای خودم (رضا قنبری مزرعه نو) قرار دادم.

>>>۲- وبسایت فارسی ey-khoda.ir و وبسایت عربی آیت الله نو دات کام ayatollahnoo.com و وبگاه بین الملل دفاتر ملا. http://www.nicha.ir

>>> ۳- وبسایت فکریران http://fekriran.ir/مخصوص مدیران ( محل فروش طرحها و تألیفات و وبسایتهای شیخ رضا قنبری نایینی).

>>> ۴- وبسایت القانون http://alghanoon.ir/ برای قانون ازدواج موقت.

>>> ۵- وبسایت معکم http://maakum.ir (العربیة) وبگاه رسمی دفاتر شادی و غم و اندیشه

>>> بخش خصوصی: جمیع حقوق محفوظ است.

>>> شماره حساب ۰۰۰۱۰۵۲۳۰۰۱۱۹۴۰۸ برای کلیه پرداختهای ما بانک سپه – شعبه امامزاده ابراهیم قم. شماره کارت ۵۸۹۲۱۰۱۰۲۸۳۶۹۱۳۶

>>> تذکر: برای خرید نشانی ایمیل خوب و رمز مطالب و محتوای محافظت شده ۷۰ وبسایت از وبسایتهای دفاتر ملا. ابتدا ضمن تماس و هماهنگی مبلغ صد و هشتاد هزار تومان به حساب فوق واریز نموده سپس تماس بگیرید و مشخصات مبلغ واریزی را گفته و مشخصات ایمیل و رمز را از طریق (sms) پیامک تحویل بگیرید. برای انتخاب و خرید ایمیل ممتاز!! و یا خوب! به وب سایت یاالله قسمت زبان فارسی http://yallah.ir/farsi/ رفته و از آنجا دفاتر ایمیل ملا را پیگیری نموده و ایمیل خود را از میان ده ها میلیون ایمیل خوب و ممتاز انتخاب نمایید.

***>>>نشانی ایمیلی که شما می خرید دائمی بوده و تغییر نمی کند!! و به شخص دیگر فروخته نمی شود و تعداد حروف آن هشت حرف و یا بیشتر می با شد. مثل musa@nael.ir (نرخ ایمیل ممتاز که کمتر از هشت حرف دارد، حدود صد بیست هزار تومان است) رمزی که به شما داده می شود برای تمام صفحات وبسایتها و وبلاگهای فارسی و عربی و انگلیسی و غیره می باشد (بجز وبسایت https://shopramz.ir فروشگاه دفتر) و تا تاریخ مقرر در برگه و یا sms ارسالی عوض نشده و معتبر می باشد و در صورت تغییر در طول سال، رمزهای جدید در مدت قرارداد اس ام اس خواهد شد.

اشخاصی که رمز قبلی را داشته باشند از ده هزار تومان تخفیف در خرید رمز برخوردار خواهند شد.

>>> ما بیش از ده سال است که برای تهیه محتوای این وبسایتها تلاش می کنیم و اخیرا از محتوای بیست سال پیس هم استفاده شده است. مطالب جالب از جدید و قدیم به مرور در وبسایتها اضافه خواهد شد.


>>> آمار وبسایتها و وبلاگها: توضیحا اینکه بعضی وبسایتها مطالب وسیع و ارزشمند دارند و بعضی از آنها تازه شروع شده است. در فرصتهای آینده مطالب زیادی به کمک شما مؤمنین به آنها اضافه خواهد شد و شما مؤمنین عزیز هر وبسایتی را پسندیدید می توانید جهت توسعه آن کمک فرمایید. و همچنین وبلاگهای نام برده شده در وبسایت حال بلاگ. در حال حاضر حدود ۲۰۰ فضا host با ۳۰۰ نام domain  نمایش داده می شود. آمار وبسایتها و وبلاگها از این قرار است:

وبسایت ۱۱۰ عدد.

وبسایتهای فارسی ۸۴ عدد.

وبسایتهای عربی ۱۵ عدد.

وبسایتهای انگلیسی ۱۰ عدد.

وبسایت ترکی ۱ عدد.

و وبلاگها ۵۲ عدد.

وبلاگ شخصی ۶ عدد و ۴۶ عدد مهمان.

وبلاگهای فارسی ۳۴ عدد.

وبلاگهای عربی ۱۷ عدد.

وبلاگ انگلیسی ۱ عدد.


>>> شماره حساب ۰۰۰۵۳۱۵۵۸۹۷۹۹ برای خمس و سایر وجوهات شرعیه بانک تجارت شعبه امامزاده ابراهیم قم کد شعبه ۱۵۰۷۰ شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۱۰۲۷۴۱۷۲۰۲

>>> شماره حساب ۰۱۰۵۰۶۲۴۱۸۰۰۴ برای هدایا و نذورات و وجوهی که سایر مجتهدین جامع الشرایط برای شخص اینجانب پرداخت می نمایند بانک ملی شعبه توحید قم کد شعبه ۲۷۲۰ شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۲۳۳۵۴۱۳۸۳ توضیحا این که هر سه شماره حساب بنام اینجانب رضا قنبری مزرعه نو می باشد.

>>> نشانی پرداخت همه بانکها را از سایت بانک مرکزی جمهوری اسلامی پیگیری نمایید»»

به سبک کارت به کارت با داشتن رمز دوم و به طریق کارت به کارت از طریق عابر بانک

>>> ساعت کار پاره وقت: هـمـه روزه! از اذان صبح! تا ده شب! باهمـاهـنگی قبلی!!

>>> تلفن هماهنگی بانوان: ۳۸۸۱۸۱۱۱-۰۲۵ و ۰۹۱۹۴۵۱۰۰۲۰ و تلفن هماهنگی آقایان : ۳۸۸۲۴۷۷۰-۰۲۵ و ۰۹۳۲۲۵۱۲۹۸۷ و ۰۹۱۹۱۹۶۶۰۱۴

>>> سامانه پیامکی: ۳۰۰۰۵۸۴۰۹۹۹۴۴۲

>>> دیدار حضوری ۱ : به نشانی قم – خیابان امامزاده ابراهیم - تقاطع معصومیه - ابتدای ۲۴ متری آیت الله کاشانی- کوچۀ ۵۸ – پـلاک ۹ سرای شادی و غم و اندیشه و منزل ملا.

>>> تذکر مهم: در هنگام مراجعه خودرو خود را در خیابانهای اطراف تقاطع معصومیه گذاشته و اگر موتورسیکلت دارید، آن را داخل حیاط بگذارید. از تقاطع معصومیه تا جلو درب شصت متر فاصله می باشد. سرای شادی و غم و اندیشه در پشت بانک صادرات تقاطع معصومیه داخل کوچه ۵۸ واقع شده است. برای وضوح نقشه را ملاحظه فرمایید جهت ملاحظه لمس یا کلیک فرمایید.

>>> کد پستی: ۸۴۶۷۱-۳۷۱۷۶

>>> دیدار حضوری ۲ : بنشانی محل درخواستی شما عزیزان.

>>> ایمیل برای امور شرعیه: info@mulla.ir

>>> ایمیل برای امور شخصی: rg@vajd.ir

>>> ایمیل برای امور دفتری: my@nael.ir

>>> پیام رسان بله: ۰۹۱۹۱۹۶۶۰۱۴                     

>>> برای ارسال تیکت به وبسایت کتابگو http://www.ketabgo.ir بروید.